Læs mere om

Handelsbetingelser

LEVERING/RETUR

Levering/fragt

• Gratis fragt ved køb over 10.000 kr. i hele landet til brofaste øer. Senge vil oftest blive leveret direkte fra vores sengeleverandører.
• levering ved køb for under kr. 10.000 vil ske med PostNord eller Bedrooms egen fragtmand. Leveringsomkostninger beregnes efter PostNords gældende takster.

Fortrydelsesret

Som kunde hos Bedrooms bytter vi altid din vare mod kvittering og varen er i original emballage og intakt indenfor 14 dage.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv arrangere transporten retur til Bedrooms, og du skal selv betale returomkostningerne, ligesom det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Varerne bedes returneret til:

Bedrooms, Nikkelvej 5, 8940 Randers S.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en af vores fysiske butikker. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som du kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så vi anbefaler, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Vi tilbagefører pengene via bankoverførsel, når varen er modtaget retur

Fortrydelsesret

Som kunde hos Bedrooms bytter vi altid din vare mod kvittering og varen er i original emballage og intakt indenfor 14 dage. 60 dages ombytningsret Har du/I fortrudt købet af en madras pga. forkert fasthed bytter vi kernen ud med en anden fasthed indenfor 60 dage. Ved valg af en dyrere kerne betales prisdifferencen ved bestilling.

• Ombytningsretten forudsætter, at madrassen har en udtagelig kerne. I vil blive oplyst ved køb af madrassen, hvis dette ikke er muligt.
• Hvis du er i tvivl så ring endelige: 26 17 27 00

Skulle du/I have spørgsmål er I velkomne til at kontakte os. Vi holder telefonen åben alle ugens dage kl. 10 – 20 – vi glæder os til at høre fra jer. Da vi er en enkel butik med 3 ansatte, og alle kan være optaget, vil det ikke altid være muligt at tage telefonen. Send en besked på sms og vi bestræber os på at ringe tilbage indenfor 2 timer.

TELEFON: 26 17 27 00
E-mail: STEFANB@BEDROOMS.DK

VILKÅR OG BETINGELSER

Vi er den dataansvarlige

Bedrooms ApS, cvr 41666269 er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor. Vi sørger for, at opbevaring og behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger:
Når du bruger vores hjemmeside, placerer vi cookies. Du kan læse mere om cookies nederst på denne side. Bedrooms ApS får løbende statistiske oplysninger fra vores databehandler om besøgende på sitet. Det er dog ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger. Når du surfer på internettet, efterlader du dig et elektronisk spor, som fortæller, hvor du har været.
Når du har besøgt www.bedrooms.dk, vil vi altså vide følgende om dig:
• Hvilke sider du har kigget på og hvornår
• Hvilken browser du bruger
• Hvilken ip-adresse du har.
Vi bruger de tekniske oplysninger til at finde ud af, hvilken vej vores besøgende bruger for at finde information på vores site. F.eks. kan vi se, om de starter fra forsiden og bevæger sig ned på undersiderne, eller om de hopper ind midt på hjemmesiden fra en søgemaskine. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med køb på bedrooms.dk eller i en fysisk Bedroom butik, behandles i overensstemmelse med gældende dansk lov.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til vores kundeservice på telefon 26 17 27 00 eller via e-mail stefanb@bedrooms.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus, som findes her . EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her . Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse STEFANB@BEDROOMS.DK .

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden for ”rimelig tid”, efter du har konstateret en mangel. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af f.eks. fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Returnering af en vare med en berettiget reklamation skal altid aftales med kundeservice via stefanb@bedrooms.dk eller 26 17 27 00

Varen sendes til:
Bedrooms, Nikkelvej 5, 8940 Randers. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet samt evt. mailkorrespondance.

BETALINGSMETODE

Betaling

Der kan betales med følgende nordisk udstedte betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard/MasterCard og Visa Elektron. Der betales intet kortgebyr. Herudover kan man gratis finansiere sit køb via Nordea Finans. Retsligt er du stillet således, at du kan få pengene tilbage, hvis:
• Varen ikke leveres
• Du benytter dig af din fortrydelsesret
• Der hæves penge fra din konto, uden din forudgående accept Ved køb på

www.Bedrooms.dk hæves beløbet først på dit kort, når varen afsendes.

Scroll til toppen